islamhaberleri.com

 

islamhaberleri.com

İnsanlar İslamiyet konusunda merak ettiklerini öğrenke istiyorlar. Web sayfası insanların merak ettiklerini öğrenmelerine yardımcı oluyor. Bu nedenle sayfada dualardan ilahi sözlerine, dini bilgilerden peygamberlerin hayatına, Kur’an’dan sünnete kadar farklı konulardaki bilgilere yer veriliyor. Sayfadaki kategorileri inceleyenler merak ettikleri konulara ait bilgilere kolayca ulaşarak öğrenme imkanı bulabiliyorlar. Ettehiyyatü duası hakkında bilgi sahibi olmayanlar sayfayı inceleyerek duanın faziletini öğrenme imkanı bulabiliyorlar.

İslami Gündem Haberleri

İslami haber ve bilgilerin yayınlandığı sitede gündem bölümü de bulunuyor. Bu bölümde sitedeki son paylaşımlar yer alıyor. İslam’da haram ve helal kavramı, kandillerde yapılacak ibadetler, ayetel kürsi okunuşu ve dini merasimler gündem sayfasında yayınlanan haber ve içerikler arasında yer alıyor.

İslami Haberler Sitesi

İslami haberleri yayınlama ve insanları İslami konularda bilgilendirme amacı taşıyan web sitesinde duaların okunuşu, fazileti ve Peygamberler hakkındaki içerikler dışında da paylaşımlar yapılıyor. Bu paylaşımların başında ilahi sözleri yer alıyor. İslam’a hizmet veren Peygamber ve ehlibeytini anlatan ilahi sözleri paylaşılarak insanların bu güzel eserleri öğrenmeleri sağlanıyor. İlahi sözleri kategorisinde yayınlanan ilahiler ise Allahu Allah, can ellerinden gelmişem ve ya ilahi senden bir dileğim var sözleri yer alıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wonodd Denince Akla Gelen Adres

Filmizle720p.org

Cilt Bakımı ve Güzellik Tüyoları