SONGÜL TORBAOĞLU, 10 DAKİKADA SELÜLİTLERİNİZDEN KURTULUN diyor

 

SONGÜL TORBAOĞLU, 10 DAKİKADA SELÜLİTLERİNİZDEN KURTULUN diyor

 

''Soğuk dalga terapisi ile 10 dk'da incelmek ve selülitlerden kurtulmak hayal değil'' 

Bölgesel zayıflama isteyen, selülit ve sarkmalardan şikayetçi olan ancak spor için vakti olmayanların yeni gözdesi ONDA soğuk dalga terapisi oldu. Sade Derma Estetik Kurucu Yöneticisi Songül Yıldırım Torbaoğlu, hem kadın hem de erkeklere uygulanan cihaz sayesinde selülitsiz, sıkı ve ince bir vücuda kavuşmanın hayal olmadığını söyledi.

İzmir’de Sade Derma Estetik tarafından hizmete sunulan ONDA soğuk dalga terapisi cihazının zayıflama, sıkılaşma ve selülit tedavilerinin bir arada sunduğunu ifade eden Songül Torbaoğlu, karın ve bel çevresi, sırt, kollar, popo, bacaklarda, diz kapaklarında yaygın olarak kullanıldığını dile getirdi. ONDA soğuk dalga terapisi ile istenmeyen kilolardan kurtulmanın zor olmadığına dikkat çeken Torbaoğlu, “Cihaz, bölgeyi dakikalar içinde 50-55 derece sıcaklık ulaştırıyor. Başlıklarla masaj hissi verilirken temas edilen alan soğutuluyor. Yağ hücrelerinin tahrip edilmesinin ardından kolajende yeniden yapılanmanın başlaması hedefleniyor. Yağ dokusu parçalanırken, deri altında sıkılaşma ve selülit görüntüsünde azalma hedefleniyor” dedi.

“TEK SEANSTA DEĞİŞİM”

İlk seanstan itibaren fark yaşanmaya başladığını sonucun ise tam anlamıyla 3 haftada kendini gösterdiğini belirten Torbaoğlu, “ONDA soğuk dalga terapisi bölgesel incelmede, selülitte, cildi sıkılaştırmak için kullanılan bir yöntemdir. Başlık, deri altına 50-55 derece ısı verirken deri üstüne aynı anda 50-55 derece soğuk vererek deri altındaki yağ ve selülit hücrelerinin yakılmasını sağlar. Konforlu bir kullanım sunuyor ve tek seansta değişim vaat eden bir cihaz. Seansın ardından kişi sporuna ve beslenmesine dikkat ettiği sürece formunu uzun süre korur. Bir danışanım kollarına estetik yaptırmak istiyordu. Ancak ONDA ile yaptığımız ikinci seans sonrası ameliyat olmaktan vazgeçti” açıklamasında bulundu.

“YANIK VE MORLUK OLUŞTURMA RİSKİ YOK”

Karın ve bel çevresi, sırt, kollar, popo, bacaklarda, diz kapaklarında yaygın olarak kullanılan yöntemde derinin üst katmanlarında sıcaklık oluşturmadığı için, yanık ve morluk oluşturma gibi risklerin söz konusu olmadığını belirten Sade Derma Estetik Kurucusu Songül Torbaoğlu, “İşlemi uygularken herhangi yanma hissi yaşanmıyor. Son teknolojiyle üretilen bu cihaz kişinin konforlu bir şekilde istediği görünüme kavuşmasını sağlıyor. Bu cihaz yüze de uygulanabiliyor. Birçok kişi gıdı bölgesinde kullanmayı da tercih ediyor. Gıdı bölgesinde kullanıldığında tek seansta kişi gözle görülür bir fark görüyor” ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wonodd Denince Akla Gelen Adres

Filmizle720p.org

Cilt Bakımı ve Güzellik Tüyoları