Rafas

 

Rafas

1986 yılından beri raf sistemleri üzerine çalışan Rafaş müşterilerini memnun edecek kalitedeki raf sistemlerinin üretimini yapıyor. Deneyimli kadrosuyla çalışan firma müşterilerine raf konusunda kesin çözümler sunarak depolama ve teşhir sorunlarını ortadan kaldırıyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olduğu için de farklı alanlardaki raf ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor.

Firmanın Raf Sistemi Çeşitleri Nelerdir?

Raf üretimi üzerinde 30 yılı aşkın süredir hizmet sunan firma müşterileri için taleplerine bağlı olarak farklı raf sistemlerinin üretilmesini sağlıyor. Firmanın ürettiği raf sistemi çeşitleri arasında hafif orta raf sistemi, çelik raf, paslanmaz raf ve palet rafı yer alıyor. Ayrıca firma compact raylı arşiv sistemlerinin üretimini de yapıyor.

Üretim sonrası zamanında teslimat gerçekleştiren firma depo raf sistemleri için montaj hizmeti de sunuyor. Bu sayede üretilen rafların güvenli bir şekilde kurularak kullanılmaya başlanmasını sağlıyor. Firma raf sistemi üretimini sadece Türkiye’de değil dünya çapında gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wonodd Denince Akla Gelen Adres

Filmizle720p.org

Cilt Bakımı ve Güzellik Tüyoları