Sınavlara Hazırlık Kütüphanesi

 

Sınavlara Hazırlık Kütüphanesi

Web sitesi sınavlara hazırlık kütüphanesi olarak hizmet veriyor. Bu kütüphanede TYT, AYT, ÖABT ve KPSS sınavına hazırlanan kişilerin yararlanabilecekleri çok sayıda doküman bulunuyor. Adaylar dokümanları inceleyerek istediklerini indirme imkanı bulabiliyorlar. Sayfada paylaşılan kaynaklar PDF formatında bilgisayara ücretsiz olarak indirilebiliyor. Adayların tek yapmaları gereken girecekleri sınav için hazırlanmış kategoriyi inceleyerek istedikleri kaynağı indirmek oluyor.

Deneme Sınavı PDF’lerini Ücretsiz İndirme İmkanı

Web sitesinde sınavlara girecek kişilerin sınav deneyimi yaşayabilmeleri adına hazırlanmış deneme PDF’leri bulunuyor. Bu PDF’leri indiren kişiler denemede yer alan soruları çözerek bilgi durumlarını kontrol edebiliyorlar. Sayfadaki deneme sınavı PDF kaynakları sınavdaki tüm konuları içerebileceği gibi tek bir derse ve konuya ait denemelerde olabiliyor.

AYT matematik deneme PDF dosyasına ihtiyaç duyan kişiler TYT-AYT kategorisindeki deneme sınavı kaynaklarını inceleyerek matematik konularını içeren deneme sınavlarını bulabiliyorlar. Sonrasında kaynaklar arasından istediklerini seçerek Hemen İndir butonuna basabiliyorlar. Ücretsiz olarak indirebilecekleri deneme sınavları arasında matematik dışında coğrafya, tarih, fen bilimleri ve Türkçe deneme sınavları da yer alıyor.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wonodd Denince Akla Gelen Adres

Filmizle720p.org

Cilt Bakımı ve Güzellik Tüyoları